Cuptoare profesionale

Utilaje Panificatie

In pret este inclus transportul, montajul, instruirea personalului si tehnologia de coacere. Asiguram service-ul in timpul perioadei de garantie, postgarantie si necesarul pentru piese de schimb.

Inainte de a lua decizia de achizitie, asigura-te ca stii exact ce iti trebuie. Afla cum sa faci o alegere buna.

Utilaje Industria Alimentara :Avem solutii complete pentru aprovizionarea cu echipamente bucatarie de calitate.

Cuptoare Profesionale

Produsele noastre sunt ergonomice, puternice, fiabile si totodata principalii vostri parteneri pe care va puteti baza.Oferim solutii la cheie pentru restaurante, catering ,fast-food, etc.

Rezolvam fiecare cerinta de proiectare cu sfaturi profesionale, sisteme proiectate si produse care satisfac toate standardele de siguranta HACCP.Toate echipamentele furnizate de compania noastra sunt certficate CE si sunt de cea mai buna calitate.

Utilaje Panificatie : Noi iti oferim tot ce ai nevoie pentru prosperitatea afacerii tale. Chiar daca esti la inceput sau nu, vei gasi in noi un partener de incredere.

Echipamente De Restaurant Astfel puteti determina calitatea produsului finit, timpul de asteptare la masa al clientului, varietatea meniului. In acelasi timp, trebuie indeplinite normele sanitare si de flux tehnologic, in vederea obtinerii avizelor necesare si a constructiei unei scheme optime de personal.

Cuptoare De Pizza Produsele noastre sunt ergonomice, puternice, fiabile si totodata principalii vostri parteneri pe care va puteti baza.Oferim solutii la cheie pentru restaurante, catering ,fast-food, etc.

More results:
Cuptoare Profesionale Bucatarii Profesionale Cuptoare De Patiserie

Leave a comment